Kontakt

Husk: Det er beløbet nederst på fakturaen der tæller...

Kontakt:

 

Dyrlæge Morten Brøgger

Tværgade 18

DK-8620 Kjellerup

Tlf: 40 86 88 88

Mail: info@dyresundhed.dk

CVR-nr.: 18 94 29 09

 

Min åbningstid er mandag til fredag fra kl. 7:30 til 16.

Det kan af og til være svært at få fat på mig på telefonen, og jeg har derfor indført en telefontid i tidsrummet 7:30-8:30, mandag til fredag.

Det er fortsat muligt at ringe til mig i løbet af dagen, men jeg kan let være optaget af operationer/konsultationer eller lignende. Brug meget gerne telefonsvareren, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Husk at indtale tydeligt navn og telefonnummer.

BEMÆRK: Det er ikke længere muligt for mig at modtage SMS!

 

Vagt

Har du behov for dyrlægehjælp uden for almindelig åbningstid, er der også mulighed for det. I langt de fleste tilfælde passer jeg selv vagten, men i situationer hvor jeg er forhindret, har jeg indgået en aftale med Aarhus dyrehospital, der står parat til at hjælpe. Det er et af landets dygtigste dyrehospitaler, som påtager sig selv de mest komplicerede opgaver i branchen. Det er således enten dem eller mig du kommer i kontakt med og risikerer altså ikke at blive sendt rundt frra dyrlæge til dyrlæge i hele landet.

Du skal dog være opmærksom på at Aarhus dyrehospital ikke kører ud på hjemmebesøg. Husk altid at aftale en konsultation med dem på forhånd.

Kontaktoplysninger: Aarhus dyrehospital, Hasselager Centervej 12, 8620 Viby J, tlf.: 86 28 87 88

 

 

 

Dyrlæge Morten Brøgger - Tværgade 18 - 8620 Kjellerup - tlf.: 40 86 88 88 - Mail: info@dyresundhed.dk

Der tages forbehold for prisændringer, tryk- og stavefejl Alle priser er incl. moms. Copyright © All Rights Reserved